Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svarer Mourinho: - Han har rett til sin mening

José Mourinho ser ingen utvikling fra forrige sesong. - Nøkkeløyeblikkene gikk imot oss, sier Solskjær.

KRITISERES: Jose Mourinho ser ingen bedring i United fra forrige sesong og denne sesongen. Foto: David Klein / Reuters / NTB Scanpix
KRITISERES: Jose Mourinho ser ingen bedring i United fra forrige sesong og denne sesongen. Foto: David Klein / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
  • West Ham - Man Utd 2-0 (1-0)

LONDON (Dagbladet): Etter to knepne 1-0-seirer mot Leicester og Astana, fikk Ole Gunnar Solskjær og co. et real slag i trynet da de tapte 2-0 mot West Ham.

Dermed står han igjen med en svært oppsiktsvekkende statistikk. Solskjær vant sine ni første bortekamper som United-trener, men har siden ikke vunnet de neste ni. Forrige seier kom mot PSG i begynnelsen av mars.

- Jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Jeg er sjokkert og trist over hvor dårlige de er, sa tidligere United-kaptein Roy Keane under Sky Sports' sending etter kampen.

- Vi var dårlige forrige sesong, og jeg ser ingen bedring. Jeg liker alle disse nye signeringene, de tar med seg kvalitet, men ikke som lag, og jeg er overhodet ikke overrasket over resultatet. Ole kan ikke ta med seg noe positivt fra kampen, sa tidligere United-trener José Mourinho.

MISBRUKT: Ole Gunnar Solskjærs advokat, Erik Flågan i Stray Vyrje Advokatfirma, varsler grep etter at nordmannen og Dagbladet er blitt misbrukt. Vis mer

Nøkkeløyeblikkene gikk imot oss

West Ham-trener Manuel Pellegrini trappet først opp på pressekonferanserommet på London Stadium. Etter to spørsmål på engelsk og ett på spansk, var pressen ferdig med spørsmålene til chileneren.

«Alle» ventet på Solskjær, og cirka et kvarter etter at Pellegrini hadde forlatt rommet, spaserte nordmannen inn.

På spørsmål fra Dagbladet om hva han var mest skuffet over, sier Solskjær

- Resultatet. Du er skuffet når du taper kamper. Det kan gå begge veier borte.

José Mourinho sa etter kampen at han ikke ser noen bedring fra forrige sesong. VGs journalist konfronterte nordmannen med den uttalelsen.

- Han har rett til sin mening. Vi tapte i fjor. Det er alltid en vanskelig bane, og vi håpte at vi skulle gjøre det bedre. Nøkkeløyeblikkene gikk imot oss. Det er to fantastiske avslutninger med to venstrebein. Vi tok derimot ikke sjansene våre, sier Solskjær.

Rashford trolig ute

I presserommet ble flere overrasket over at Solskjær ikke gikk hardere ut mot seg selv og egne spillere. Nordmannen fastholdt at han følte nøkkeløyeblikkene gikk imot dem.

- Vi skapte ikke nok sjanser, men vi skapte store. Vi tok dem ikke, mens de scoret. Det var en kamp som kunne gått begge veier. Når du har Rashford og James, mangler du ikke fart, sa Solskjær på spørsmål om det var mangel på bevegelser og tempo.

Nevnte Rashford måtte byttes ut etter en time med skade. Paul Pogba, Anthony Martial, Luke Shaw og Eric Bailly er allerede på skadelista, mens Mason Greenwood (17) følte seg uvel med halsbetennelse.

- Vi må skanne ham. Det er lysken. Han blir nok ute en liten periode. Vi kan oppdatere dere om det seinere, sier Solskjær.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling