Tiril Eckhoff:

Svarer om isfronten

Tiril Eckhoff er i superform, og tenker ikke på italienernes frustrasjon.

FAVORITT: Tiril Eckhoff har hatt en fantastisk sesong. I dag står normaldistansen på programmet. Foto: NTB Scanpix
FAVORITT: Tiril Eckhoff har hatt en fantastisk sesong. I dag står normaldistansen på programmet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sesongen til Tiril Eckhoff startet med 40. plass i Östersund, og 29. plass dagen etter. Siden har hun ikke sett seg tilbake og har innkassert seks seire på de siste åtte løpene.

I Ruhpolding tok hun tre av tre seire og gikk seg inn på den eksklusive lista, noe som bare to andre har klart før henne.

Hun har akkurat ankommet Pokljuka når Dagbladet ringer, verdenscuplederen er på hugget og pakker ut av bagen før en ny verdenscuphelg braker i gang. Denne gangen har landslaget tatt turen til Slovenia, for å gjennomføre de siste konkurransene før VM.

- Selv om jeg leder verdenscupen er det VM-gull som er målet, selvfølgelig ønsker jeg å vinne verdenscupen sammenlagt, men jeg fokuserer først og fremst på VM, sier Tiril Eckhoff til Dagbladet.

- Det blinker en sammenlagtseier også der framme?

- Ja, det gjør jo det, men jeg vet hvor fort gjort det er å bli syk og miste formen. Så VM blir målet denne sesongen, sier hun.

Debatt

Den siste tida har debatten om antall mesterskap i de forskjellige idrettene gått sin gang. Håndballgutta raser over den belastningen de blir utsatt for og VG skriver om det som de kaller for en «EM-overdose». Også damespillerne har i de siste mesterskapene måtte tåle tett kamp program.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer