Ulrik Saltnes

Svarer på kritikken: - Misliker meg

Ulrik Saltnes (29) svarer til Bodø/Glimt-legende Trond Olsen etter kritikk. - Ingen er fredet for kritikk, svarer Olsen.

SEIER I EUROPA: Ulrik Saltnes og Marius Høibråten feirer 1-0-scoringen til Bodø/Glimt mot Foto: Mats Torbergsen / NTB
SEIER I EUROPA: Ulrik Saltnes og Marius Høibråten feirer 1-0-scoringen til Bodø/Glimt mot Foto: Mats Torbergsen / NTB Vis mer
Publisert

BODØ/OSLO (Dagbladet): Bodø/Glimt svarte på flere dårlige resultater i Eliteserien med å slå FC Zürich 2-1 hjemme på Aspmyra torsdag kveld.

Glimt avgjorde kampen med to kjappe scoringer rett etter pause, og var tidvis strålende, men var også nære å miste ledelsen på slutten.

- Vi får litt den der tvilen og nølingen over oss i begge halvdeler av omgangen, som gjør at vi mister litt kontrollen over kampen. Vi har hatt noen tøffe opplevelser i det siste og da er det kanskje naturlig at man ikke er like trygg, forklarer midtbaneprofil Ulrik Saltnes til Dagbladet.

- Hvordan har dette preget dere?

- Med tunge opplevelser er det lettere å tvile. Med tvil kommer nøl. Da ser det litt annerledes ut. Det er en helt naturlig reaksjon som vi prøver å være bevisst på.

Etter den siste tiden har Saltnes selv fått kritikk for sine prestasjoner. En av dem som har kommet med kritikk er midtbanespillerens gamle lagkamerat, Trond Olsen, som nå er ekspert for lokalavisa Avisa Nordland, hvor han deltar i TV-sendinger og podkast.

PÅ HJEMMEBANE: Roma fikk sin revansje mot Bodø/Glimt. Under kampen opplevde søstrene til en av Glimt-spillerne spesiell oppførsel. Video: Stian With og Anton Lier / Rødt kort Vis mer

- Misliker meg

Dagbladet konfronterte Saltnes med kritikken han har fått fra Olsen.

- Alle i Bodø og Glimt vet at Trond Olsen misliker meg, misliker Kjetil Knutsen. Det har vi alle visst siden han forlot oss. Nå er det bare AN som har bestemt seg for å gi ham et talerør, svarte Saltnes med et glimt i øyet.

- Synd

Dagbladet har forelagt uttalelsene til Saltnes for Olsen.

- Det er jo synd at han opplever det slik, men min jobb er å synse om Glimt og da er det forskjell på å mislike en person og komme med saklig og konstruktiv kritikk. Ulrik Saltnes har vært en stor faktor til Glimts suksess de siste åra. Men det betyr ikke at man er fredet for kritikk. Ingen kan være utelatt kritikk, i hvert fall ikke på utsida av Aspmyra, skriver Olsen i en SMS til Dagbladet.

BODØ-HELT: Trond Olsen i intervju med Avisa Nordland i 2018, den gang han fortsatt var Bodø/Glimt-spiller. Foto: Mats Torbergsen / NTB
BODØ-HELT: Trond Olsen i intervju med Avisa Nordland i 2018, den gang han fortsatt var Bodø/Glimt-spiller. Foto: Mats Torbergsen / NTB Vis mer

Olsen spilte over 200 kamper for Glimt fordelt på to perioder, og var en av lagets beste spillere i flere år. Han hadde også opphold i Rosenborg og Viking.

Dagbladet spurte også Patrick Berg om den kritikken som har kommet mot laget.

FOTBALL: «Mini» Jakobsen mener Bodø/Glimt var marginer unna å spille Champions League til høsten. Video: Dagbladet TV Vis mer

- Jeg tror vi bare må være ekstremt motiverte for oss å utvikle oss som lag, det er det vi har pratet om denne uka. Det er etter min mening ingenting som er bedre enn å møte utfordringer, det må vi se på som en superartig utfordring, svarte Berg.

Etter to kamper står Glimt med fire poeng og leder gruppa. Arsenal og PSV har derimot bare spilt én kamp, etter at deres kamp torsdag ble utsatt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer