Svarer på «skitten stripper»-kommentar

Det koker mellom bantamvektmesteren Ebanie Bridges (36) og utfordrer Shannon O’Connell (39) før de to førstkommende søndag møtes til det som blir tidenes største australske kvinnelige boksekamp.

MESTER: Bokseren Ebanie Bridges under innveiing. Foto: PA/NTB
MESTER: Bokseren Ebanie Bridges under innveiing. Foto: PA/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Shannon O’Connell har allerede omtalt Ebanie Bridges som en «skitten stripper», og nå slår sistnevnte tilbake:

- Jeg hadde tenkt til å skaffe T-skjorter med teksten «skitten stripper», sier Bridges, ifølge News.com.

Hun virker med andre ord ikke å ta seg veldig nær av kommentaren.

- Jeg lurer på hvordan hun kommer til å forklare seg når hun taper for en skitten stripper, som ikke tar sporten seriøst, fortsetter Bridges, som i løpet av sin ferske boksekarriere har åtte seire og ett tap.

O’Connell har på sin side vesentlig mer erfaring. 39-åringen har 23 seire og seks tap.

Til tross for den pågående ordkrigen, legger ikke Bridges skjul på at hun har respekt for sin kommende motstander.

- Hun er en fantastisk bokser, og en pionér i australsk boksing. Hun har gjort alt, så hatten av for henne. Men alt jeg fokuserer på er å vinne, og det kommer til å stoppe mang en munn.

Bridges, som blant annet har blitt kjent for at hun i stedet for treningsklær veier inn iført sexy undertøy, skjønner lite av kritikken hun får fra boksemiljøet.

- Det er latterlig. Mange er korttenkte. Bare se på Floyd Mayweather - han er utrolig - men likevel får han kritikk. Canelo Alverez og Claressa Shields får også kritikk. Noen bare får det, uansett hva. Men de som virkelig forstår boksing, har ikke noe imot meg. De ser hvem jeg er, og hva jeg har gjort, sier mesteren.

Hun fortsetter:

- Jeg bryr meg egentlig ikke så mye om kritikken. Jeg trenger ikke å bevise noe for noen, det eneste jeg ønsker er å bli den beste versjonen av meg selv.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer