Aleksandr Bolsjunov:

Svarer på vilt rykte

Aleksandr Bolsjunov reagerer på hvordan ryktene om en mulig overgang til skiskyting har fått spre seg i media.

SKISKYTING-FLØRT: Aleksandr Bolsjunov under VM i Oberstdorf. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SKISKYTING-FLØRT: Aleksandr Bolsjunov under VM i Oberstdorf. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert

Det var i januar at langrennsstjernas far avslørte at å bli skiskytter var en barndomsdrøm for Bolsjunov.

- Jeg har fortsatt mål å oppnå i langrenn, men når jeg har klart det så …, sa han selv til den russiske TV-kanalen Match etter å ha vunnet Tour de Ski.

Spekulasjoner

Til Dagbladet ønsket Johannes Thingnes Bø russeren velkommen inn i sirkuset.

- De stilte meg et spørsmål og jeg svarte, ikke noe mer. Jeg sa aldri at jeg skal gjøre noe annet. Dette er i hovedsak pressen som liker å spekulere, sa Bolsjunov i et TV-intervju med Russia 24, gjengitt av Championat.

FULL FEST: Disse bildene er fra Aleksandr Bolsjunovs bryllupsfest. En fest Johannes Høsflot Klæbo takket nei til. Video: Rødt Kort/Helseth Vis mer

Svenske Stina Nilsson prøvde nettopp overgangen fra langrenn til skiskyting foran sesongen som har vært. Foreløpig har det blitt en vanskelig overgang.

I TV-intervjuet ble Bolsjunov også spurt om hva som motiverer ham videre. Da svarte han medaljer i OL i Beijing neste år, samt konkurrentene som slår ham. Blant dem Johannes Høsflot Klæbo, som han i vinter uttrykte et ønske for å trene sammen med for å lære av spurtegenskapene.

Ellevill bryllupsfest

Bolsjunov giftet seg nylig med langrennskjæresten Anna Zjerebjatjeva. Der var også Klæbo invitert, men sprintkongen valgte å droppe bryllupsfesten i Russland på grunn av andre planer.

Totalt deltok rundt 60 gjester, blant dem skipresident Jelena Välbe, Bolsjunovs trener Jurij Borodavko, og skiparet Denis Spitsov og Ekaterina Smirnova.

Videoer har vist en ellevill fest hvor både Bolsjunov og kona danset og sang foran feststemte gjester.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer