Vålerenga Fotball

Svarer Rekdal: - Totalt uenig

Ronny Deila er ikke enig i den nådeløse kritikken Vålerenga fikk på Eurosport i går av Kjetil Rekdal og Joacim Jonsson.

SVARER PÅ KRITIKKEN: Vålerenga-trener Ronny Deila svarer på kritikken fra Kjetil Rekdal. Reporter: Mathias Hagen. Video: Øystein Sæthre / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALLE (Dagbladet): Vålerenga står med to poeng på fire kamper etter tapet mot Haugesund i går, og blåtrøyene har ikke vunnet siden de knuste Bodø/Glimt 6-0 5. juli.

På den andre siden så ligger de foreløpig ikke an til å nå topp fire, som klubben har vært klare på at er deres mål.

I går haglet kritikken mot Vålerenga og Ronny Deila, der Kjetil Rekdal og Joacim Jonsson mente at Vålerenga og Deilas prosjekt var et «dødt prosjekt». Det er ikke Deila enig i, men han presiserer at deres resultater den siste tida har vært skuffende.

- Vi er utrolig skuffet over vi ikke vant. De fire siste kampene så hadde vi håpt på flere poeng enn dette. Vi har satt oss selv i en annen situasjon enn den vi var i før ferien, sier Deila til Dagbladet.

- Tullete å si

Når det gjelder kritikken fra Rekdal og Jonsson, så er han derimot ikke enig med Eurosport-ekspertene.

- Det er naturlig at det blir reaksjoner, men at det er et dødt prosjekt, det er jeg totalt uenig i selvfølgelig. Det blir helt tullete å si. Hadde vi vunnet i går, så hadde vi vært nummer fire, og det er vel ganske brukbart med historisk perspektiv i Vålerenga, sier Deila.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer