MØLL: Tårene trillet da en møll stjal oppmerksomheten rundt Ronaldos skade.
MØLL: Tårene trillet da en møll stjal oppmerksomheten rundt Ronaldos skade.Vis mer

Svaret på hvorfor EM-finalen ble invadert av møll: - De glemte flomlysene

Twitter og Stade de France er invadert av møll.

Frankrike - Portugal 0-1 etter ekstraomganger

(Dagbladet): Real Madrid-stjerna Cristiano Ronaldo gikk i bakken etter allerede ni minutter etter en takling av Dimitri Payet under EM-finalen mellom Frankrike og Portugal søndag kveld.

Ronaldo vred seg i smerter og måtte få behandling. Han kom inn igjen på banen, men klarte ikke å riste av seg smertene. Etter 16 minutter satt han seg midt på Stade de France. Tårene trillet, akkurat som etter EM-finalen i 2004 mot Hellas i Lisboa, da Portugal tapte på hjemmebane.

Men det var ikke bare Ronaldos skade, og reprise av Ronaldo-tårer, som fikk oppmerksomhet i starten av kampen, hvor ingen av lagene tok store sjanser, men hvor Portugal til slutt vant, da Éder banket inn 0-1 etter 109 minutter.

Mens Ronaldo fortvilte i 16. minutt, landet en møll like under øyekroken, hvor en tåre trillet. Nå går møllseansen som en farsott på Twitter.

Møllinvasjonen skal ha sin årsak i en ganske pinlig tabbe av personalet på Stade de France, ifølge BBCs Gary Lineker. Ifølge ham glemte de å skru av flomlysene i går kveld, og lysene sto på hele natta, noe som har tiltrukket seg møll i hordevis, skriver Daily Mail.

- Vi er ikke de eneste som ønsker oss bevegelse i kampen, ettersom Stade de France er invadert av møll, spøkte tidligere England-spiss Gary Lineker i BBCs dekning av finalen.

MØLLINVASJON: Møll svermer rundt eks-dommer og legende Pierluigi Collina og kampdommer Mark Clattenburg før avspark på Stade de France. Foto: NTB Scanpix
MØLLINVASJON: Møll svermer rundt eks-dommer og legende Pierluigi Collina og kampdommer Mark Clattenburg før avspark på Stade de France. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hvorfor er det så mye møll involvert i EM-finalen? spør NRK-sportens Anne Rimmen Twitter-publikummet.

- Det mest spennende med denne kampen må jo være møll-invasjonen på stadion, skriver Jonas Nikolaisen på Twitter.