Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svartdal og Steinslett inn som nye trenere

Audun Svartdal er ansatt som ny hovedtrener for kvinnenes elitelag i skiskyting. Med seg som assistenttrener får han Geir Ole Steinslett.

– Det er en stor utfordring å bygge opp et sterkt kvinnelandslag. Vi skal prøve å få til gode resultater på kort sikt, men hovedmålet er at vi skal være på høyde med de sterkeste nasjonene i Vancouver-OL i 2010, sier Svartdal i en pressemelding fra Norges Skiskytterforbund (NSSF).

Svartdal kommer fra jobben som hovedtrener for rekrutteringslandslaget, og han var også landslagssjef for elitelagene fram til våren 2000.

– Med disse ansettelsene får vi ytterligere satsing på kvinnesiden. Jeg er trygg på at disse to vil bidra til å gi et løft i norsk kvinneskiskyting, sier landslagssjef Arne Idlan i NSSF.

Idland gir seg i stillingen 15. august. Hans oppgaver blir overtatt av generalsekretær Alf Koksvik som blir idrettssjef i forbundet. Han skal blant annet ha ansvaret for landslagsvirksomheten og samtidig beholde den øverste administrative ledelsen i forbundet.

NSSF er også inne i en prosess hvor det skal ansettes en ny organisasjonssjef som overtar mange av de oppgavene Koksvik nå har.

(ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling