Svartdal og Steinslett inn som nye trenere

Audun Svartdal er ansatt som ny hovedtrener for kvinnenes elitelag i skiskyting. Med seg som assistenttrener får han Geir Ole Steinslett.

– Det er en stor utfordring å bygge opp et sterkt kvinnelandslag. Vi skal prøve å få til gode resultater på kort sikt, men hovedmålet er at vi skal være på høyde med de sterkeste nasjonene i Vancouver-OL i 2010, sier Svartdal i en pressemelding fra Norges Skiskytterforbund (NSSF).

Svartdal kommer fra jobben som hovedtrener for rekrutteringslandslaget, og han var også landslagssjef for elitelagene fram til våren 2000.

– Med disse ansettelsene får vi ytterligere satsing på kvinnesiden. Jeg er trygg på at disse to vil bidra til å gi et løft i norsk kvinneskiskyting, sier landslagssjef Arne Idlan i NSSF.

Idland gir seg i stillingen 15. august. Hans oppgaver blir overtatt av generalsekretær Alf Koksvik som blir idrettssjef i forbundet. Han skal blant annet ha ansvaret for landslagsvirksomheten og samtidig beholde den øverste administrative ledelsen i forbundet.

NSSF er også inne i en prosess hvor det skal ansettes en ny organisasjonssjef som overtar mange av de oppgavene Koksvik nå har.

(ANB)