Jürgen Klopp:

Svarte fortvilet United-supporter (10)

Jürgen Klopp kom med et overraskende svar da 10 år gamle Daragh ba Liverpool om å slutte å vinne fotballkamper.

NEKTER Å TAPE: Jürgen Klopp og Liverpool er i storform, og det ser ikke ut til at de kommer til å gi fra seg Premier League-tittelen. Foto: Manu Reino / SOPA Images / Shutterstock (10560823d) / NTB Scanpix
NEKTER Å TAPE: Jürgen Klopp og Liverpool er i storform, og det ser ikke ut til at de kommer til å gi fra seg Premier League-tittelen. Foto: Manu Reino / SOPA Images / Shutterstock (10560823d) / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jürgen Klopps Liverpool er i storform om dagen, spesielt i Premier League. Rødtrøyene fosser mot ligagull, og det er bare et utrolig kollaps som kan stanse dem i å ta ligatittelen for første gang siden 1990.

Men en av dem som har forsøkt å stanse Liverpool på veien, er 10 år gamle Daragh Curley. Han er egentlig Manchester United-fan, og han har måttet se sitt lag havne langt bak Liverpool.

Klopps overraskende svar

Nylig ba den unge gutten Jürgen Klopp om å stoppe å vinne fotballkamper. Det skrev han i et brev til tyskeren.

- Liverpool vinner for mange fotballkamper. Dersom dere vinner ni kamper til, har dere den beste ubeseirede rekken i engelsk fotball. Som United-supporter er det veldig trist, skrev 10-åringen ifølge Daily Mail, som først omtalte saken.

Overraskende nok, fikk Curley også svar fra Liverpool-treneren. Svaret fra Klopp har gått viralt det siste døgnet. Svaret hans starter slik:

- Kjære Daragh. Først vil jeg takke deg for at du skrev til meg. Jeg vet at du ikke skrev «lykke til» eller liknende, men det er alltid bra å høre fra en ung fotballsupporter uansett hva. Så jeg setter pris på at du tok kontakt, svarer Klopp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer