Svarte supporterne

Martin Andresen snakket med både dem og pressen på dagens Vålerenga-trening.

Forklaring: Martin Andresen brukte tid på å snakke med oppmøtte supportere før dagens trening. Foto: Hege Dancke Stølan
Forklaring: Martin Andresen brukte tid på å snakke med oppmøtte supportere før dagens trening. Foto: Hege Dancke StølanVis mer

(Dagbladet): Martin Andresen har måtte tåle mye kritikk etter at Vålerenga gikk på hodet ut av cupen, slått av 1.divisjonsklubben Sandefjord. På gårsdagens trening startet han med å snakke med de oppmøtte supporterne.

- Det er naturlig å snakke med supporterne som har møtt opp. Det er ikke så ofte de er her, men hovedsaklig når vi har tapt, for å vise oss støtte, sier Andresen.

- Veldig skuffet Klanen-talsmann Christian Kjellsen sa tidligere i uken til Dagbladet at det er på tide at Andresen tar hatten sin og går.

Andresen avviser at de oppmøtte supporterne var av samme mening.

- Nei, de hadde ikke de meningene, og vi hadde en hyggelig samtale, sier Andresen.

På gårsdagens trening ønsket ikke Andresen å snakke med pressen, mens tonen var en annen i dag.

- Dette er det eneste landet i verden hvor vi hver eneste dag må være tilgjengelig for pressen. I går var jeg sliten og tung, og veldig skuffet. Jeg trengte en dag å få tenke meg om på, forklarer han.

Også spillerne var skuffet etter onsdagens tap.

- De er slitne og skuffet etter å ha røket ut av cupen, men vi er flinke til å snakke ut om skuffelsen og evaluere. Uansett hvilken idrett man driver med er det viktig å bli ferdig med det, og ta med seg det man skal videre, men legge vekk resten. Også seiere må legges vekk, men det er vel så viktig når det er en dårlig opplevelse. Det er men nødt til hvis man skal bli toppidrettsutøver.

- Ser styggere ut enn det er Vålerenga ligger på 8. plass i serien, men med to kamper mindre spilt enn serieleder Molde.

- Vi har noen hengekamper som gjør at resultatet ser styggere ut enn det er, sier Andresen.

- Vi har vært litt uheldig med skader, først nå vi har fult lag, og det gleder jeg meg til å se.

Andresen har ambisjoner om at laget skal kunne holde seg i toppen, og på kvalifiseringsplass til europacupen.

- Vi har en god nok stall til å være med å kjempe i toppen, bedyrer han.