Donald Trump:

Svartelister Trump

I årevis har golf-fanatikeren Donald Trump drømt om å få være vertskap for verdens eldste golfturnering. Det kan han bare glemme, ifølge kilder hos arrangøren.

NEI: USAs tidligere president Donald Trump eier én av Storbritannias beste golfklubber, men får ikke være vertskap for en av Storbritannias mest ærverdige golfturneringer, ifølge Telegraph. Foto: Reuters / NTB
NEI: USAs tidligere president Donald Trump eier én av Storbritannias beste golfklubber, men får ikke være vertskap for en av Storbritannias mest ærverdige golfturneringer, ifølge Telegraph. Foto: Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Helt siden Donald Trump kjøpte den ikoniske golfklubben Turnberry i Skottland i 2014, har den forhenværende amerikanske presidenten nær sagt siklet etter å få være vertskap for den britiske golfturneringen The Open.

Turneringen er den eldste av golfsportens fire største turneringer, og en av de mest ærverdige.

USAs 45. president har siden 2014 investert enormt med tid, krefter og ressurser, ikke minst i form av penger, for å gjøre Turnberry til én av verdens beste golfbaner.

Likevel kan Trump bare glemme å få være vertskap for den tradisjonsrike golfturneringen, melder den britiske avisa Telegraph.

«Svartelister Trump»

Avisa siterer ikke-navngitte kilder i organisasjonen R&A, som arrangerer turneringen, på at Turnberry ikke vil få tildelt turneringen så lenge Trump eier golfklubben.

- Vi har ingen planer om å arrangere noen av våre turneringer der i overskuelig framtid, og vil ikke vende tilbake før vi er overbevist om at fokuset vil være på turneringen, utøverne og selve banen, sier den ene kilden til Telegraph.

Organisasjonen R&A skal være skeptiske til å la Trump være vertskap for turneringen, ikke nødvendigvis på grunn av den tidligere presidentens politiske profil, men på grunn av alt oppstyret som følger med Trump.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer