<strong>HOLDER MED ETT PRESIDENTVERV:</strong> Svein Arne Hansen ble nylig valgt som president i Det europeiske friidrettsforbundet. Derfor kommer han ikke til å stille til gjenvalg som president i Norges friidrettsforbund. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
HOLDER MED ETT PRESIDENTVERV: Svein Arne Hansen ble nylig valgt som president i Det europeiske friidrettsforbundet. Derfor kommer han ikke til å stille til gjenvalg som president i Norges friidrettsforbund. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer

Svein Arne Hansen gir seg som friidrettspresident

Tar ikke gjenvalg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Svein Arne Hansen tar ikke gjenvalg som president i Norges Friidrettsforbund (NFIF) på neste ting. Det bekrefter han selv overfor Aftenposten.

- Nei, det er helt utelukket. Jeg har allerede begynte å overdra en del av oppgavene til Tore Hordnes, sier Hansen til avisen.

Hansen ble nylig valgt til president i Det europeiske friidrettsforbundet (EAA) og ser seg ikke i stand til å ivareta begge vervene.

- Jeg får mer enn nok å gjøre i EAA de nærmeste fire årene. Jeg kommer til å være 75-100 dager i Lausanne hvert år, sier Hansen.

Den tidligere Bislett Games-generalen har vært friidrettspresident siden 2003.

Tore Hordnes, som nå overtar Hansens oppgaver, er visepresident og vil trolig få presidentvervet på tinget.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer