Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svein Arne Hansen innlagt på sykehus

73-åringen ble rammet av slag søndag.

TESTET FOR CORONA: Hansen skal ha fått slag på ettermiddagen søndag. Det ble også testet om 73-årigen hadde pådratt seg coronaviruset i tillegg, men det hadde han ikke. Foto: BEN STANSALL/AFP/NTB Scanpix
TESTET FOR CORONA: Hansen skal ha fått slag på ettermiddagen søndag. Det ble også testet om 73-årigen hadde pådratt seg coronaviruset i tillegg, men det hadde han ikke. Foto: BEN STANSALL/AFP/NTB Scanpix Vis mer

Svein Arne Hansen (73), president i Det europeiske friidrettsforbundet (EA), har fått slag og er innlagt på sykehus.

Hansen skal ha fått slag på ettermiddagen søndag. Det ble også testet om 73-årigen hadde pådratt seg coronaviruset i tillegg, men det hadde han ikke.

«Han er på intensiven i et lokalt sykehus, hvor han får den best mulige behandlingen. Leger har ikke gitt en detaljert prognose angående hans rekonvalesens, men det er forventet at han vil være på sykehus i minst en uke og deretter gå gjennom en periode med rehabilitering», heter det i en pressemelding.

Forbundet skriver videre at de vil komme med en oppdatering på Hansens helsetilstand ved en seinere anledning, og at deres tanker går til familien hans.

«Norsk Friidrett har mottatt den triste beskjeden om at vårt styremedlem og EA-president Svein-Arne Hansen har blitt rammet av slag og er lagt inn på sykehus. Vi håper alt går bra og ønsker deg god bedring», heter det fra Norsk Friidrett på Twitter.

Hansen fikk presidentjobben i Det europeiske friidrettsforbundet i april 2015. Han ble gjenvalgt for fire nye år i 2019.

Hele Norges coronakart