Svein-Erik Edvartsen har fått ny jobb: Skal jobbe med fotball på heltid

- Det er som julaften for meg.

NY JOBB: Svein-Erik Edvartsen bytter jobb: Fra administrerende direktør i Lørenskog Ishockey til fagansvarlig for dommere i Norges Fotballforbund og Indre Østland Fotballkrets.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
NY JOBB: Svein-Erik Edvartsen bytter jobb: Fra administrerende direktør i Lørenskog Ishockey til fagansvarlig for dommere i Norges Fotballforbund og Indre Østland Fotballkrets. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dermed gir han seg i jobben som administrerende direktør i Lørenskog Ishockey, og tar fatt på jobb som fagansvarlig for dommere i Indre Østland Fotballkrets og Norges Fotballforbund. Han får spesielt ansvar for dommere med minoritetsbakgrunn.

Dermed går Edvartsen fra ishockey på heltid til fotball på heltid.

- Ja, det er litt som julaften for meg. Jeg har ønsket å jobbe med fotball på heltid siden jeg var 14 år, så når muligheten kom klinket jeg til, sier Edvartsen til Dagbladet.

Edvartsen utdyper i en pressemelding sendt ut av Lørenskog Hockey.

- I dommerfamilien i Norge er det mange ulike minoriteter og dette blir synlig ved at dommerne har ulik språklig og kulturell bakgrunn. Det er viktig at det kulturelle mangfoldet i dommerfamilien ivaretas på en måte som gir alle gode utviklingsmuligheter og at likeverd og inkludering både i fotballdommerfamilien og samfunnet for øvrig fremmes. Fotballen er en viktig inkluderingsarena, og fotballdommerfarget er utfordrende i seg selv. Det er neppe mindre utfordrende å være fotballdommer i Norge med annen etnisk opprinnelse, og jeg er glad for at NFF har gitt meg muligheten til å jobbe med både dommerutvikling, dommerrekruttering og dommere med minoritetsbakgrunn, sier Edvartsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer