NY JOBB: Svein Erik Edvartsen skal i tillegg fortsette som toppdommer.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
NY JOBB: Svein Erik Edvartsen skal i tillegg fortsette som toppdommer. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

Svein Erik Edvartsen ny seksjonsleder i NFF

Danket ut 150 søkere.

(Dagbladet): Norges Fotballforbund melder i dag at Svein Erik Edvartsen blir ny seksjonsleder for samfunnsansvar i NFF.

Stillingen ble opprettet i fjor høst, og Edvartsen har fungert i stillingen til dags dato. NFF melder at han nå har blitt ansatt foran mange kvalifiserte søkere. Totalt var det 150 søkere til stillingen, og ansettelsesprosessen ble gjennomført av et eksternt headhunterfirma.

- Jeg er veldig glad for å få fast lederjobb i NFF. Det er krevende og lærerikt å rapportere direkte til generalsekretær Kjetil Siem. Han er ærlig, fair og sterk og klar. Jeg har lært utrolig mye av han siden jeg startet i NFF i januar i fjor, forteller Edvartsen til Dagbladet.

- Siem er fargeblind. Her er det mange som har mye å lære. Jeg har aldri møtt noen som er så fargeblind og naturlig i forhold til integrering, understreker Edvartsen.  

- NFF er virkelig en profesjonell og ambisiøs utviklings- og resultatorientert arbeidsplass med sunne og gode verdier. Det er lett for mange å kritisere NFF siden fotballen er så populær, men det er vel en grunn til at det alltid er mange søkere uansett hva slags stilling som lyses ut, sier Edvartsen.