PÅ PLASS I VALENCIA:  David Beckham ankom hotellet til de andre PSG-spillerne i formiddag. Foto: JOSEP LAGO / AFP / NTB Scanpix
PÅ PLASS I VALENCIA: David Beckham ankom hotellet til de andre PSG-spillerne i formiddag. Foto: JOSEP LAGO / AFP / NTB ScanpixVis mer

Sveisen Beckham møtte sine nye lagkamerater

Spiste lunsj før storkamp.

(Dagbladet): Endelig starter Champions League opp igjen. Selv om Real Madrid mot Manchester United er den udiskutable storkampen i åttendedelsfinalene denne uka, skjer det saker og ting i Paris Saint Germain også.

Første gang
Den franske hovedstadsklubben spiller mot Valencia på Mestalla i kveld. I formiddag ankom lagets siste tilvekst - David Beckham (37) - hotellet til de andre spillerne i den spanske østkystbyen.

Ikonet med 115 landskamper for England spiller ikke kampen i kveld. Men i formiddag fikk han hilse på sine nye lagkamerater for første gang.

I et statement fra PSG heter det:

- Klokka 11.30 tirsdag ankom David Beckham hotellet hvor PSG-spillerne bor i Valencia. Beckham landet på flyplassen i Valencia klokka 11.00, og ble møtt av assisterende trener Olivier Letang.

Lunsj
På hotellet spiste 37-åringen, som har kontrakt ut sesongen, lunsj med sine nye lagkamerater. I kveld vil han sitte ringside storbataljen på Mestalla.

Det er klart at Beckham får drakt nummer 32 i PSG. Trener Carlo Ancelotti har hintet frampå om at han kanskje vil debutere mot Sochaux førstkommende søndag.

Zlatan og Beckham på samme lag:

Ja, for pokker vil det svinge i Paris denne våren.