Sveitsisk back er klar for Liverpool

Philipp Degen skriver under 1. juli.

Den sveitsiske høyrebacken Philipp Degen vil skrive kontrakt med Liverpool 1. juli.

Landslagsspilleren kommer på fri overgang fra Borussia Dortmund. 25-åringen vil representere Sveits under EM på hjemmebane.

- Philipp er ung, men har fått mye erfaring fra spill i Bundesliga, mesterligaen og på landslagsnivå. Han er en offensiv spiller med vinnermentalitet, sier Liverpool-manager Rafael Benitez til liverpoolfc.tv.

Spilleren selv var aldri i tvil når tilbudet fra Merseyside-klubben kom.

- Jeg var aldri i tvil om å akseptere tilbudet som Liverpool kom med. De er en av de største klubbene i verden, og jeg ser fram til å etablere meg på laget og samtidig får jeg spille i den beste ligaen i verden, sier sveitseren.

Liverpool jobber også med å hente Gareth Barry (Aston Villa) og Andrea Dossena (Udinese). En som kan komme til å forlate Anfield i sommer er John Arne Riise.

(NTB)

TIL LIVERPOOL: Dortmund-spiller Philipp Degen i duell med Bayern Münchens Miroslav Klose. I juli går degen gratis til Liverpool. Foto: Martin Meissner, AP/Scanpix
TIL LIVERPOOL: Dortmund-spiller Philipp Degen i duell med Bayern Münchens Miroslav Klose. I juli går degen gratis til Liverpool. Foto: Martin Meissner, AP/Scanpix Vis mer
Sveitsisk back er klar for Liverpool