Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sveitsiske linjedommere kuppet VIF-trening

Slo opp telt på banen.

GRAN CANARIA/OSLO (Dagbladet.no): Vålerenga har åtte trenere tilknyttet A-stallen og over 30 spillere med på treningsleir. Noen bane å trene på hadde de likevel ikke da de ankom treningsfeltet på Gran Canaria i formiddag.

Da Martin Andresen & co dukket opp til sin første økt var banen de hadde bestilt allerede okkupert - av rundt 60 sveitsiske assistentdommere som løp ned langs sidene for å markere imaginære offsider.

Har dobbeltbooket

Sveitserne hadde også slått opp et telt midt på banen, og var lite villige til å vike plassen. Dermed måtte Vålerenga ut på leiting etter ny bane, og fant til slutt en mindre bane å samle troppene på.

Sportsdirektør Jan Erik Aalbu velger å se det humoristiske i situasjonen.

- Vi ble vraket til fordel for noen linjedommere fra Sveits. Da ser det mørkt ut, for å være ærlig, flirer han.

Vålerenga har skriftlig avtale om at de skal få benytte treningsfeltet. Problemet er bare at sveitserne har det samme - og de har planlagt å være der resten av uka.

- Kunne gjort det på stranda

image: Sveitsiske linjedommere kuppet VIF-trening

Om diplomatiske forhandlinger ikke fører fram, skisserer Aalbu tre mulige løsninger.

1: Stå opp grytidlig i morgen tidlig for å legge beslag på banen.

2: Forlange å få trene på stadion.

3. Jage vekk sveitserne til en grusbane.

- Det blir annerledes i morgen. Vi har en bekreftelse på treningstider og på mail har vi fått beskjed om at alt er i orden, men så har de klart å dobbeltbooke. Det er sånn det er her nede. Linjedommerne kom inn på feltet før oss. Min mening er at de kunne holdt på med det nede på stranda, sier Aalbu til Dagbladet.no.

Han understreker imidlertid at reservebanen var en god løsning, når den planlagte treningsbanen først var opptatt.

- Treningsfeltet vi er på det er fint nok det, og ikke så veldig mye mindre enn det vi skulle hatt. Tromsø skal for eksempel trene her hele tiden, sier Aalbu.

GLEM DET, MARTIN: De sveitsiske linjedommerne var lite villige til å flytte på seg da Martin Andresen & co dukket opp på treningsfeltet i formiddag. Dermed måtte Vålerenga på jakt etter et nytt sted å trene. Foto: SCANPIX
GLEM DET, MARTIN: De sveitsiske linjedommerne var lite villige til å flytte på seg da Martin Andresen & co dukket opp på treningsfeltet i formiddag. Dermed måtte Vålerenga på jakt etter et nytt sted å trene. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media