Sveitsiske skiskyttere tar «en Skiippagurra»

Slår seg løs i ny video.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det bringer tankene umiddelbart tilbake til de norske langrennsjentenes «Skiippagurra»-stunt i Val Senales for noen år siden, men i motsetning til Therese Johaug og co. får de sveitsiske skiskytterne lite kjeft for sin ferske video.

Via sin Facebook-side deler Sveits' beste skiskyttere på kvinnesiden fra høstens treningssamling i Martell, og videoen er allerede delt over 1000 ganger på det sosiale nettverket.

Masse gøy - Vi hadde mange harde treningsøkter, men vi glemmer ikke å kose oss med jobben vår, og vi hadde det masse gøy på treningsleirene, skriver Aita Gasparin, tilsynelatende hjernen bak opptrinnet.

- Dette er noe vi gjorde i Martell i august, og jeg vil si vi viser en strålende lagånd. Vi er klare til å rocke sesongen 2014/2015, nyt videoen, skriver Gasparin.

Hennes søster Selina, også med i videoen, var best i verdenscupen av de sveitsiske skiskytterne i fjor, med sin ellevteplass totalt. En tredje søster, Elisa, er også på det sveitsiske landslaget.

Norsk bråk Da de norske langrennsjentene i 2008 iførte seg den tilsynelatende utkledningen som prostituerte og valgte «Skiippagurra Babylon» som musikk til videoen, falt det ikke i smak hos alle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer