- Svekker ikke landslaget

Semb-assisten Harald Aabrekk tror ikke sponsorkonflikten får negative konsekvenser for landslaget. - Det var ingen negative følelser da vi møtte spillerne i Manchester, sier Aabrekk til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nils Johan Sembs assistent Aabrekk fikk med seg nyheten om det nærmer seg enighet mellom NFF og landslagsspillerne via radio i ettermiddag.

Men han er forsiktig med å uttale seg før alt er i orden - og markedsavtalen er skrevet under.

- Hvis alle avtalene er i boks regner jeg med at alle spillerne er disponible. Det er bra at begge parter er så interesserte i å finne en løsning på dette, sier Aabrekk som understreker at alt ennå ikke er i orden.

Aabrekk var sjøl i samtaler med de utestengte landslagsspillerne i Nord-England i forrige uke. Da var ikke sponsorstriden noe tema.

- Vi snakket utelukkende om sportslige avtaler. Vi snakket ikke om avtalen mellom forbundet og spillerne, men det var veldig gode møter vi hadde, understreker Aabrekk, som sjøl ikke har blandet seg inn i sponsorstriden.

- Har denne saken vært spesielt vrien for deg og Semb som jobber tett både mot de aktuelle spillerne og ledelsen i NFF?

- Nei, jeg har ikke involvert meg i saken. Hva Nils Johan mener må han nesten svare for sjøl, sier Aabrekk.

  • Dagbladet.no fikk ikke kontakt med Nils Johan Semb i ettermiddag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer