Svelget gullfisk levende - legger seg flat

- Det vil aldri skje igjen.

Den anerkjente travagenten Hamish Macauley legger seg flat etter denne videoen. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet. Vis mer
Publisert

Hamish Macauley, som jobber innen hestesporten som agent og er et anerkjent navn i det britiske travmiljøet, fikk flere tilskuere til å reagere etter et stunt.

En video viser hvordan Macauley svelger en gullfisk levende. Han heller fisken ut av en plastikkbeholder og inn i egen munn, svelger, og viser stolt fram at fisken ikke lenger er i gapet hans. Etterpå danser den dresskledde mannen med et stort smil.

«Det sjokkerende øyeblikket en anerkjent agent svelger en LEVENDE gullfisk mens han svinger seg på dansegulvet - og skaper sjokk blant tilskuerne», skriver tabloidavisa The Sun om opptrinnet.

Ikke uventet har videoen, som ble filmet i Dublin, skapt reaksjoner, og Macauley har seinere lagt seg flat.

- Jeg er selvfølgelig veldig skuffet over meg selv over det jeg gjorde i denne videoen, sier iren til The Sun.

- Jeg kan ikke legge meg mer flat over oppførselen min. Jeg er genuint veldig lei meg, dette var en fullstendig karakterbrist og vil aldri skje igjen, sier han videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer