-  Sven er ikke bekymret for jobben

Sven-Göran Erikssons assistenttrener Tord Grip fortalte engelsk presse i går at Svennis ikke frykter for å miste jobben.

Den engelske landslagssjefen må forklare seg for de 12 styremedlemmene i det engelske fotballforbundet (FA) neste torsdag, men ifølge Grip er ikke Svennis redd for å miste jobben etter avsløringene om at han hadde sex med FA-sekretæren Faria Alam. I engelske medier er sexskandalen døpt «Svengate».

-  Sven er ikke bekymret for jobben sin. Ingen i FA har sagt noen ting om at han vil miste jobben, sa Grip til BBC.

Ifølge tabloidavisa The Sun har fotballforbundet bedt sine advokater om å se på muligheten for å sparke Eriksson uten å måtte betale ham kompensasjon for de fire åra svensken har igjen av kontrakten. Svennis skal ha rundt 50 millioner i årslønn.

Svennis mener han ikke har ført sin arbeidsgiver bak lyset.

-  Sven sier at de ikke spurte ham om hva som var skjedd i privatlivet hans. Han sier at han ikke løy, siden ingen snakket med ham om dette, sier Grip.

I engelske aviser spekuleres det allerede i hvem som vil overta det engelske landslaget om Svennis får fyken: Newcastle-manager sir Bobby Robson/sir Trevor Brooking, Arsène Wenger, Steve McClaren, Alan Curbishley, Steve Bruce, Sam Allardyce, sir Alex Ferguson, Ottmar Hitzfeld og Luiz Felipe Scolari er alle nevnt som kandidater.

IKKE NERVØS: Englands trener Sven-Göran Eriksson.