Svendsen eneste nordmann på pallen i skiskyttersprinten

To fulle hus holdt ikke til seier.

TREDJEPLASS: Med fullt hus på begge skytingene holdt det til tredjeplass for Emil Hegle Svendsen. Han maktet ikke å slå russeren Anton Shipulin i sporet, og ble også forbigått av Dominik Landertinger. Foto: AP Photo/Kerstin Joensson.
TREDJEPLASS: Med fullt hus på begge skytingene holdt det til tredjeplass for Emil Hegle Svendsen. Han maktet ikke å slå russeren Anton Shipulin i sporet, og ble også forbigått av Dominik Landertinger. Foto: AP Photo/Kerstin Joensson. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I fraværet av Ole Einar Bjørndalen i dagens intervallsprint i skiskyting i Pokljuka, måtte de andre norske gutta stå frem.

Da verdenscupleder Martin Fourcade bommet på andre skyting, åpnet det for at verdenscuptoer Emil Hegle Svendsen kunne ta innpå franskmannen i verdenscupen.

Tiden han måtte slå var 23:18.6, en tid satt av russeren Anton Shipulin.

OL-gullvinneren fra Sotsji gjorde det bra på standplass, og med to fulle hus satt han seg i posisjon til å kunne vinne rennet.

Dessverre gikk det for sakte i sporet, og Hegle Svendsen måtte se seg slått av russeren med 24,1 sekunder.

En stund så det ut til å bli andreplass på 29-åringen, men også østerrikske Dominik Landertinger gikk raskere enn Svendsen i sporet. Dermed ble sistnevnte dyttet ned på en 3. plass.

- Ikke bedre enn bra Svendsen var mellomfornøyd med egen innsats etter dagens løp i Slovenia.

- Det er en hederlig plassering. Jeg følte meg bra i sporet, men det var ikke noe bedre enn bra. Det var brukbart men ikke helt topp, sa Svendsen til NRK.

29-åringen skjøt to fulle hus på standplass, men ble slått med 26 sekunder i sporet av Martin Fourcade. Nrk spør om det er noe i veien med skiene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer