Svendsen rørt av meldinger: - Folk i Norge går av skaftet

Det hagler inn gratulasjoner - og folk ønsker at Super-Svendsen fortsetter karrieren.

POPULÆR: Emil Hegle Svendsen gikk inn til OL-bronse på fellesstarten i går. Etterpå har det haglet inn med lykkeønskninger. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
POPULÆR: Emil Hegle Svendsen gikk inn til OL-bronse på fellesstarten i går. Etterpå har det haglet inn med lykkeønskninger. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PYEONGCHANG (Dagbladet):

Emil Hegle Svendsen (32) gikk inn til en sterk OL-bronse med to bom på fellesstarten i går. Etter oppturen fortalte han at han vurderer framtida som skiskytter.

Til Dagbladet dagen etter bronseløpet forteller Svendsen at han er rørt. I går kveld og i natt haglet det inn med meldinger - både gratulasjoner og folk som ber Svendsen fortsette karrieren.

- Det gikk på høygir ei stund. Det var litt vanskelig å sovne, men da sov jeg desto lenger. Jeg har akkurat kommet meg opp av senga, sier Svendsen til Dagbladet rett over klokka 14.30 lokal tid.

- Fått mange meldinger etter bronsen?

- Ja, det er helt enormt... Det er utrolig mye entusiasme, noe som jeg aldri trodde at en bronsemedalje kunne utløse. Det er utrolig hyggelig – og mange som sender støttende ord. Det er veldig, veldig artig, sier Svendsen og smiler.

- Hva skriver folk?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer