Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svendsen slått av Fourcade igjen

Tok tredjeplass på skiskytterjaktstarten.

TREDJEPLASS: Emil Hegle Svendsen bommet to ganger, på første og siste skyting, og tok tredjeplassen på skiskytterjaktstarten i Kollen. Franske Martin Fourcade vant igjen. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
TREDJEPLASS: Emil Hegle Svendsen bommet to ganger, på første og siste skyting, og tok tredjeplassen på skiskytterjaktstarten i Kollen. Franske Martin Fourcade vant igjen. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Svendsen bommet to ganger, på første og siste skyting. Det gjorde at han var hektet av i kampen om seieren.

I spurt mot Ivan Tsjerezov kapret han tredjeplassen. — Det var hardt i dag, men det funket bedre i sporet og skiene satt bra. Det var et brukbart løp. Det var vel første gang på lenge jeg har strukket fram foten, sa Svendsen til NRK. Verdenscupen leder han med 12 poeng. — Det er bare å stå på, det er et løp i morgen og, sa Svendsen.
Franskmannen Martin Fourcade skjøt tre bom, men sikret sin tredje strake verdenscupseier.

Han kunne juble langs hele oppløpet mens han ble hyllet av Holmenkollpublikummet. Tyske Simon Schempp tok overraskende annenplassen, mens Tsjerezov ble henvist til fjerdeplassen av Svendsen, som med det tok over sammenlagtledelsen i verdenscupen. Ole Einar Bjørndalen fikk en skytemessig opptur etter tunge tider på standplass.

Med 19 treff på 20 skudd var det en klar bedring. Det holdt til 17.-plass.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!