Svendsen vil ha revansj: - Jeg har vært nede i en bølgedal

Ujevn fjorårssesong.

UT AV BØLGEDALEN: Emil Hegle Svendsen skal bruke første del av vinteren til å revansjere fjorårets uvant ujevne sesong. Deretter venter den store gulroten: VM på hjemmebane i Holmenkollen.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
UT AV BØLGEDALEN: Emil Hegle Svendsen skal bruke første del av vinteren til å revansjere fjorårets uvant ujevne sesong. Deretter venter den store gulroten: VM på hjemmebane i Holmenkollen. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Emil Hegle Svendsen skal bruke første del av vinteren til å revansjere fjorårets uvant ujevne sesong. Deretter venter den store gulroten: VM på hjemmebane i Holmenkollen.

Mesterskapet på norsk jord er det store siktemålet for skiskyttereliten kommende vinter. For Hegle Svendsen handler i tillegg sesongen om å slå tilbake etter en fjorårssesong han på ingen måte var fornøyd med.

- Jeg har vært nede i en bølgedal med tanke på både resultater og motivasjon, men nå føler jeg at jeg er tilbake der jeg skal være. Det betyr ikke at alt går lett og at jeg bare flyr, men jeg gjør en bedre jobb og er mer innbitt og bestemt, sier Svendsen til NTB.

Det legger heller ingen demper på optimismen at 30-åringen har bak seg en nærmest perfekt treningssommer. Ståa kunne knapt nok vært bedre.

- Jeg har i hvert fall gjort alt jeg kan, og absolutt alt jeg har planlagt er gått bra så langt. Så mye mer får jeg ikke gjort, så får vi se til vinteren om jeg har blitt et hakk bedre, smiler Svendsen.

Mer trening Treningsdosene er økt foran VM-sesongen. Det skal forhåpentligvis resultere i edelt metall på hjemmebane i Holmenkollen om drøye fem måneder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer