Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svenning og Ijeh i bråk på Viking-trening

Nordlie grep inn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Viking-trener Tom Nordlie måtte gripe inn på treninga i dag, melder aftenbladet.no.

Etter flere stygge taklinger begge veier mellom Øyvind Svenning og Peter Ijeh stoppet den ferske Viking-treneren spillet.

Uforsvarlig Ijeh?

- De gikk over streken i dag. Det skal ikke være slik at lagkamerater prøver å skade hverandre på trening, sier Nordlie til nettstedet.

Svenning sier til lokalavisa at Ijehs oppførsel var uforsvarlig, mens spissen svarer med at Svenning var ute etter ham under hele økta.

- Til slutt måtte jeg gi ham en lærepenge, sier Ihej til aftenbladet.no og henviser til en episode der den tidligere RBK-spilleren ble liggende nede.

Før det hadde Svenning gått hardt inn i en duell etter en Iheh-stempling, og fikk en takling i knehøyde til svar.

Supporterne applauderer

NORDLIE STOPPET KNUFFINGEN: Tom Nordlie likte ikke at Peter Ijeh (t.v) og Øyvind Svenning prøvde å skade hverandre under dagens økt. Arkivfoto: Scanpix
NORDLIE STOPPET KNUFFINGEN: Tom Nordlie likte ikke at Peter Ijeh (t.v) og Øyvind Svenning prøvde å skade hverandre under dagens økt. Arkivfoto: Scanpix Vis mer

Vikinghordenes talsmann Rune Oftedal var ikke på dagens trening, men sier til Dagbladet.no at manglende intensitet var et problem på øktene tidligere i år.

Derfor synes han det er bare er greit når han hører om knuffingen på treningsfeltet.

- I utgangspunktet er det bra at det er såpass intensitet at sånne ting skjer. Det er en fin balansegang, men det skal være et visst nivå på treningene, sier Oftedal til Dagbladet.no.

- Dere supportere liker at det smeller av og til?

- Ja, så lenge spillerne kan gå i garderoben etterpå og ta hverandre i hånda.

Dagens episode er ikke sesongens første klinsj på Viking-treninga. Før sesongstart havnet Aleander Ødegaard og Toni Nhleko i bråk fordi sistnevnte ikke passet ballen nok.

image: Svenning og Ijeh i bråk på Viking-trening