Svennis: - Beckham tåler oppstyret

En ny kvinne står fram og påstår hun er David Beckhams elskerinne i dag. Landslagssjefen tror kapteinen takler oppstyret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
 • - Fantastisk med tunga(Dagbladet.no): Påsken har ikke vært noen «stille uke» for David Beckham. Oppstyret startet sist søndag, da Rebecca Loos fortalte at hun hadde hatt sex med Beckham flere ganger. Beckham avfeide påstandene som latterlige og bedyret at han er lykkelig gift med sin Victoria.

  I dag står elskerinne nummer to fram i samme avis som fortalte historien til Loos sist uke, ultratabloide News of the World. Sarah Marbeck hevder hun har hatt et to år langt forhold til den gifte Beckham.

  - Påvirker ikke formen

  Englands landslagssjef Sven-Göran Eriksson tror alt oppstyret rundt Beckhams privatliv ikke vil påvirke landslagskapteinen og Real Madrid-stjernens fotballform. For Eriksson handler det om en nøkkelspiller i EM i Portugal.

  - Jeg er overbevist om at Beckham kommer til å være på topp til EM-sluttspillet til sommeren. Det som er skjedd rundt privatlivet hans kommer ikke til å få noen innvirkning på den sportslige formen, sier svensken til nyhetsbyrået AFP.

  Svennis mener alle engelske fotballspillere må leve med denne typen historier i media.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer