Svennis: - Beckham tåler oppstyret

En ny kvinne står fram og påstår hun er David Beckhams elskerinne i dag. Landslagssjefen tror kapteinen takler oppstyret.

 • - Fantastisk med tunga(Dagbladet.no): Påsken har ikke vært noen «stille uke» for David Beckham. Oppstyret startet sist søndag, da Rebecca Loos fortalte at hun hadde hatt sex med Beckham flere ganger. Beckham avfeide påstandene som latterlige og bedyret at han er lykkelig gift med sin Victoria.

  I dag står elskerinne nummer to fram i samme avis som fortalte historien til Loos sist uke, ultratabloide News of the World. Sarah Marbeck hevder hun har hatt et to år langt forhold til den gifte Beckham.

  - Påvirker ikke formen


  Englands landslagssjef Sven-Göran Eriksson tror alt oppstyret rundt Beckhams privatliv ikke vil påvirke landslagskapteinen og Real Madrid-stjernens fotballform. For Eriksson handler det om en nøkkelspiller i EM i Portugal.

  - Jeg er overbevist om at Beckham kommer til å være på topp til EM-sluttspillet til sommeren. Det som er skjedd rundt privatlivet hans kommer ikke til å få noen innvirkning på den sportslige formen, sier svensken til nyhetsbyrået AFP.

  Svennis mener alle engelske fotballspillere må leve med denne typen historier i media.

  - Det er noe som hører med, men Beckham er sterk, og jeg er overbevist om at han kommer til å takle dette på en grei måte, sier Englands landslagssjef.

  Velkommen til England


  Selv har han måttet takle mye oppstyr rundt sin egen person. Først om et påstått elskerinneforhold, og nå den siste tiden omkring hans kontakter med Chelsea.

  - Alle spillerne, også David Beckham, vet hvordan engelsk presse arbeider. Første gangen det sto noe om mitt privatliv i engelsk presse, kalte jeg alle spillerne sammen og fortalte at jeg var lei de måtte lese slike ting om mitt privatliv. De sa til meg at jeg skulle slappe av og ikke tenke på det. Det eneste vi kan si er «Velkommen til England», sa spillerne til meg den gangen, sier Sven-Göran Eriksson.

HARDT VÆR: Både Sven-Göran Eriksson og David Beckham har opplevd å få privatlivet brettet ut i media. Eriksson tror ikke oppstyret rundt Beckham får sportslige konsekvenser.