Svennis: - Jeg blir i jobben

Englands landslagssjef Sven-Göran Eriksson fikk applaus fra engelske journalister etter pressekonferansen da laget hans var slått ut av EM.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Om jeg blir? Ja. Etter alt styret rundt det... ja, jeg blir i jobben. Det er VM om to år, og jeg har lyst til å spille mer enn kvartfinaler i store mesterskap. Jeg vil spille semifinaler og finaler, sa han.

- Jeg trodde vi skulle komme til semifinale eller til finale i dette EM, for alt så veldig bra ut. Vi hadde veldig få skader, og god form, men dessverre gikk det ikke. Jeg synes synd på tilhengerne, på spillerne, men vi er ute og må akseptere det. Fra i overmorgen tenker vi på å kvalifisere oss til VM.

Han sa at han synes England skapte vel så mange sjanser som Portugal selv om hjemmelaget hadde ballen mye.

- Det var ekstremt godt gjort å komme tilbake etter at Portugal tok ledelsen i annen ekstraomgang. Jeg trodde da, for annen gang i kampen, at vi ville gå videre, men dessverre tapte vi på straffer. Det er tungt, men de scoret ett mer enn oss og derfor spiller vi ikke semifinale.

Han ville verken skylde på Wayne Rooneys skade eller klage på annulleringen av Sol Campbells scoring som kunne gitt 2-1 i siste minutt av ordinær tid, men sa at han før kampen hadde klaget over straffemerkene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.