Svennis åpnet med seier

Myk start for svensken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sven-Göran Eriksson begynte sin karriere som manager i Manchester City med seier i treningskampen mot Doncaster.

Det var enkle omgivelser som møtte Sven-Göran Eriksson i svenskens comeback i engelsk fotball da 6000 tilskuere så hans Manchester City beseire hjemmelaget med 3-1.

Det er over fem år siden sist Svennis var klubbmanager, da i italienske Lazio, og publikum i Yorkshire møtte den tidligere landslagstreneren for England med pipekonsert da City snudde 0-1 ved pause til 3-1 seier.

Scoringer av Bernardo Corradi, Micah Richards og Emile Mpenza sørget for at Eriksson i det minste kunne innkassere en seier i sommerens første treningskamp. Sean McDaid hadde gitt vertene ledelse til pause.

Eriksson har nå fire uker til på å forberede sitt mannskap fram til ligastart 11. august.

(NTB)

GODT I GANG: Manchester City vant sin første kamp under Sven Göran Eriksson, men møtte relativt enkel motstand. Foto: ANDREW YATES/AFP/SCANPIX
GODT I GANG: Manchester City vant sin første kamp under Sven Göran Eriksson, men møtte relativt enkel motstand. Foto: ANDREW YATES/AFP/SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer