Svennis blandes inn i norsk svindelsak

Agenten skjønner ingenting.

Den svenske fotballtreneren Sven-Göran Eriksson står med pant i huset til svindeltiltalte Espen Linnerud, skriver Romerikes Blad.

Linnerud er tiltalt for å ha svindlet godtroende enkeltpersoner, investorgrupper og bedrifter for rundt 23 millioner kroner. Han skal ha brukt et påstått bekjentskap til en av verdens mest berømte trenere i markedsføringen av seg selv.

Ifølge et tinglyst dokumentet har Eriksson nesten 1,5 millioner kroner i pant i huset.

Erikssons agent Lars Sternmarker aner ikke hvordan 60-åringens navn og personnummer har havnet på et pantedokument til en eiendom i Fetsund.

- Jeg har gått tilbake og sjekket så godt jeg har kunnet. Jeg kan ikke huske at vi har hatt kontakt med denne mannen. Jeg skjønner ingenting, sier Sternmarker til Romerikes Blad.

Den tidligere England- og Manchester City-treneren Eriksson er nå landslagssjef for Mexico.

(NTB)

KOBLES TIL ROMERIKE-SVINDEL:Den svenske fotballtreneren Sven-Göran Eriksson står med pant i huset til svindeltiltalte Espen Linnerud, ifølge Romerikes Blad. Foto: Gregory Bull/AP
KOBLES TIL ROMERIKE-SVINDEL:Den svenske fotballtreneren Sven-Göran Eriksson står med pant i huset til svindeltiltalte Espen Linnerud, ifølge Romerikes Blad. Foto: Gregory Bull/AP Vis mer
Svennis blandes inn i norsk svindelsak