Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svennis blir direktør i thailandsk klubb

Skal jobbe i Asia for første gang.

KLAR FOR THAILAND: Sven-Göran Eriksson. Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh
KLAR FOR THAILAND: Sven-Göran Eriksson. Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

Sven-Göran Eriksson er ansatt som teknisk direktør i BEC Tero Sasana. Det er første gang han jobber for en asiatisk klubb.

Eriksson har 35 års erfaring som trener. En gang var han manager for det engelske fotballandslaget, men den tiden er forbi for lengst. Nå skal han ha ansvaret for den tekniske planleggingen i Tero Sasana, som tidligere har vunnet det thailandske mesterskapet to ganger.

- Jeg tar det for gitt at spillerne i klubben vår er topp motiverte for å lære av en ekspert i verdensklasse, sier Robert Procureur. Han er administrerende direktør i klubben.

- Bortsett fra at Eriksson kan tilføre klubben og spillerne mye på det sportslige planet, regner jeg med at oppmerksomheten rundt thailandsk eliteseriefotball kommer til å bli større nå, sier Procureur videre.

Svensken, som er blitt 64 år, har tidligere hatt treneransvaret for klubber som Roma, Manchester City, Benfica og Lazio. Nå tar han over mye av ansvaret i den Bangkok-baserte Tero Sasana, som ligger på fjerdeplass i den thailandske eliteserien, men som har slitt for å komme tilbake til den tiden da klubben vant to strake seriemesterskap i Thailand. Det var så langt tilbake som i 2001 og 2002.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media