Svennis blodig etter fest

Sven-Göran Eriksson ramlet og slo hodet i et hagebord på nachspielet etter BBCs store sportsgalla søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Eriksson ble valgt til årets manager i England under prisutdelingen arrangert av TV-stasjonen BBC søndag. Etter utdelingen fortsatte svensken festen sammen med David Beckham, Michael Owen og 300 andre spesielt inviterte gjester. Deltagerne fikk servert gratis mat og drikke frem til klokken to om natten, og midt oppe i dette snublet den engelske landslagssjefen og slo hodet i jerutsmykningen på hagemøblene.

Resultatet var to stygge sår midt mellom øynene. Smellen må ha tatt hardt, eller så var svensken veldig trøtt dagen derpå, for han valgte å trekke seg som gjest fra damenes FA-cuptrekning dagen etter. I steden ble han ifølge avisa Aftonbladet værende i millionvillaen nær Regents Park hele dagen.

Selv har ikke Eriksson kommentert saken, men en talsmann for FA sier til avisa The Sun at Eriksson nå er helt i orden, og at han planlegger å se kveldens kamp mellom Manchester United og Derby.

Se bildet av Svennis' sår hos The Sun eller Aftonbladet, som gir landslagssjefen hard medfart.

(Dagbladet.no)

DU GRÖNA, DU...</B> Sist uke var Svennis på Sommerset House og tente en svensk julegran sammen med Sveriges ambasadør Mats Bergquist. I helga var han på fest, og endte opp med skrubbsår mellom øynene, ifølge The Sun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer