Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svennis drømmer om Ronaldinho

Brassens storebror i Manchester i helga.

(Dagbladet.no): Storklubber som Milan, Chelsea og Liverpool er blant klubbene som nevnes oftest som nye arbeidsgivere for Ronaldinho.

Om Manchester City er attraktive nok til å lokke den rustne 28-åringen vekk fra Barcelona virker tvilsomt, for ikke å snakke om det ufyselige været i byen.

Like fullt har klubben som for øyeblikket er nummer ni i Premier League meldt seg på i kampen om spilleren som for få år siden var regnet som verdens beste.

I helga var Ronaldinhos agent og storebror, Roberto de Assis, VIP-gjest på City of Manchester Stadium da blåtrøyene tapte 0-2 mot Chelsea. Etterpå var han på restaurant med to av Thaksin Shinawatras thailandske styrevenner, samt den såkalte «superagenten» Pini Zahavi.

Ifølge The Guardian skal City være innstilt på å gi Ronaldinho en ukelønn på en drøy million kroner - men det spørs om god lønn er tilstrekkelig for å overbevise brassen om at City den rette klubben for å få fart på karrieren.

Den tanken har åpenbart slått Sven-Göran Eriksson også.

- Jeg håper det er sant (at Ronaldinho er aktuell for City), jeg ville i hvert fall ikke protestert. Men jeg vet ikke om Ronaldinho ønsker å spille i Intertoto-cupen neste sesong, sier svensken ifølge The Guardian.

City-eier Thaksin Shinawatra er for tiden hjemme i Thailand for å forsvare seg mot korrupsjonsanklagene. Men han har antydet at pengene ikke vil sitte like løst til sommeren som tidligere.

BRASSEKUNST: Det har vært langt mellom høydepunktene for Ronaldinho denne sesongen, og de fleste tror 28-åringen forsvinner fra Barcelona etter sesongen. At hans nye klubb blir Manchester City vil gi skyhøye odds - men de er innstilt på å forsøke. Foto: AP
BRASSEKUNST: Det har vært langt mellom høydepunktene for Ronaldinho denne sesongen, og de fleste tror 28-åringen forsvinner fra Barcelona etter sesongen. At hans nye klubb blir Manchester City vil gi skyhøye odds - men de er innstilt på å forsøke. Foto: AP Vis mer

Tanken på å fylle opp de småglisne tribunene på City of Manchester Stadium - noe Ronaldinho garantert ville gjort - skal likevel ha gjort Shinawatra interessert, ifølge Daily Mail.

image: Svennis drømmer om Ronaldinho
<B>TVILER: Sven-Göran Eriksson ville gjerne hatt Ronaldinho på laget sitt, men virker ikke spesielt optimistisk.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media