Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Svennis er morsom!

Eriksson lo av sexskandalen, hevder David Beckham.

(Dagbladet.no): Begge to er ofte under hardt press, og privatlivene deres er stadig i medias søkelys. Kanskje nettopp derfor har Sven-Göran Eriksson og David Beckham for vane å forsvare hverandre i tykt og tynt.

For eksempel stod Englands manager fast ved sin kapteins side etter den fatale straffemissen i årets EM. Nå er det David Beckhams tur til å komme med noen godord tilbake til sjefen sin.

- Dere skulle bare visst hvilken fantastisk humor han har, forteller Beckham ifølge Aftonbladet.

Fleipet om 'Svengate'

England skal ut i VM-kvalifiseringskamp mot Wales lørdag, og det var på en pressekonferanse i forkant av kampen at Eriksson-skryten kom.

Beckham avslørte blant annet hvordan manageren på elegant vis taklet presset i forkant av kampene mot Polen og Østerrike. I flere uker i forveien hadde sex-historiene om FA-sekretæren Faria Alam versert i pressen, og flere fotballkommentatorer krevde Svennis' avgang.

Landslagstreneren samlet derfor hele troppen for å snakke ut om skandalen.

- Som dere sikkert har merket har det vært en stille og rolig uke, fleipet Eriksson ifølge Beckham.

Og dermed var saken ut av verden. Spillerne klarte å le, slappe av, og la være å bekymre seg om de britiske tabloidenes skriverier.

Stemning på trening

Eriksson har vært kritisert heftig nettopp på grunn av humøret, eller mangelen på sådan. Han vokter sitt privatliv med jernhånd, og har blitt stadig mer forsiktig med uttalelsene sine til engelsk presse.

Men Beckham mener Eriksson er en åpen og festlig person i omgang med spillerne.

- De som tror han er en iskald person uten følelser, tar feil. Dere skulle bare ha sett den andre siden, forteller Beckham.

På treningene de siste dagene har man kunnet se Eriksson tulle og le, og det er tydelig at noen rundt FA og Eriksson har diskutert imagebygging i det siste.

- Jeg kan bare snakke for meg selv, sier Becks, men gjør det slett ikke:

- Han har gjort et enormt godt inntrykk på spillerne på landslaget!

GODE VENNER: Sven-Göran Eriksson og David Beckham har et godt forhold, både på og utenfor banen.
<B>SÅNN!: Sven-Göran Eriksson i munter samtale med David James og John Terry på Englands landslagstrening.
IKKE SÅNN: Sven-Göran Eriksson slik britisk fotballpublikum er vant til å se ham.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media