Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svennis får skylda for Rooney-svikt

Wigan-eier er krass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Wayne Rooney har ikke scoret for England siden EM i 2004. Siste nettkjenning for Manchester United kom i august.

Før EM-kvaliken mot Kroatia i morgen er det tvil om plassen hans på landslaget.

Wigan-eier Dave Whelan mener alt er Sven-Göran Erikssons feil. Den forrige landslagssjefen blir stemplet som en «idiot» av Whelan i The Sun i dag.

- Den forrige manageren knuste ham. Det er bare å håpe at entusiasmen hans ikke ble drept av den idioten. Jeg så kampen mot Portugal i VM og jeg syntes så synd på ham. Han ble plassert på topp alene og var desperat etter å gjøre det bra, sier Whelan.

At han fikk rødt kort da England røk ut av sluttspillet er også Svennis\' feil, ifølge Whelan.

- Han ble utvist, men det var bare fordi han kjempet og løp så voldsomt. Rooney ga absolutt alt for England, sier Wigan-eieren.

UMULIG OPPGAVE: Wayne Rooney ble ødelagt fordi Svennis lot han spille enslig spiss for England, mener en styreformann i Premier League. Foto: Scanpix/Reuters
UMULIG OPPGAVE: Wayne Rooney ble ødelagt fordi Svennis lot han spille enslig spiss for England, mener en styreformann i Premier League. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer
HARDT UT MOT ERIKSSON: Wigan-styreformann Dave Whelan.