- Svennis får sparken etter VM

Engelske aviser gir dommen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Ryktene flyr rundt Sven Göran Eriksson om dagen, etter skandaleoppslagene i News of the World. Journalister utkledd som sjeiker lurte svensken til enkelte innrømmelser som FA nå begynner å se konsekvensene av.

Det mest graverende for Erikssons jobb har nok vært hans beskyldninger om at flere toppklubber i England er korrupte, og det har også blitt hardest for engelske FA, og tabloidavisene å svelge.

Ser etter ny mann

Avisa The Sun uttaler på sin sportslederplass at svenskens tid i England nå er omme, iallfall etter VM i sommer. England kan begynne å se etter en ny sterk mann å legge på pinebenken.

The Sun legger ikke skjul på sine meninger.

«Han (Svennis) og agent Athole Stills kan breke alt de vil....»

Men Sun er ikke alene om å forutse svenskens avgang. Også den tyngre avisen The Times virker overbevist om at Eriksson må gå.

Britiske aviser er ikke spesielt imponert over svenskens oppførsel på fotballens kongetrone i øyriket. Først ville Eriksson ha Fergusons jobb i Manchester United, og han var lenge i samtaler med klubben. Den avtalen falt gjennom da Sir Alex bestemte seg for å fortsette i jobben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer