Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svennis har sagt nei til Sverige

- Eierne satte en stopper for idéen min.

BLIR I NOTTS COUNTY: Sven-Göran Eriksson har uttrykt ønske om å bli svensk landslagstrener, men under en business-reise i Asia har eierne til Notts County fått sin sportsdirektør på andre tanker. Foto: Lindsey Parnaby, EPA/Scanpix
BLIR I NOTTS COUNTY: Sven-Göran Eriksson har uttrykt ønske om å bli svensk landslagstrener, men under en business-reise i Asia har eierne til Notts County fått sin sportsdirektør på andre tanker. Foto: Lindsey Parnaby, EPA/Scanpix Vis mer

|||(Dagbladet.no): Sven-Göran Eriksson vraker det svenske landslaget. Det informerte han Sveriges fotballpresident Lars-Åke Lagrell om på telefon fra Asia i dag.

- Han er i Korea, jeg tror det er i Sør-Korea, og han sa at «eierne satte en stopper for idéen min», sier Lagrell til TV 4.

Etter en kort samtale ble Svennis og Lagrell enige om å snakkes mer når Eriksson er tilbake i England. Lagrell er ikke sikker på hvilken idé Svennis egentlig snakket om.

- Det vet jeg ikke, bare at eierne har satt en stopper, sier fotballpresidenten.

Etter at Svennis selv har uttrykt interesse for landslagsjobben, og styret i fotballforbundet har sagt seg interessert, har han de siste dagene overskygget andre alternativer.

Men Nottingham Evening Post, lokalavisa i byen der Svennis er sportsdirektør for Division Two-laget Notts County, skrev i dag at Svennis ikke blir ny svensk sjef.

Svennis skal ha en klausul om at han kan forlate klubben om han får tilbud fra en stor klubb eller et landslag. Han har også en muntlig avtale med Trembling om at klubben ikke skal stå i veien for ham for å holde uformelle samtaler med en klubb eller et fotballforbund.

Og en slik samtale hadde Lagrell avtalt med Svennis i kveld. Telefonen kom noen timer tidligere enn antatt, og beskjeden var altså langt fra så positiv som fotballpresidenten hadde håpet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling