Svennis hentet Schmeichel

Gjorde rekordkjøp i Notts County.

TIL NOTTS COUNTY: Den tidligere Manchester City-spilleren Kasper Schmeichel havner i annendivisjonsklubben Notts County. Foto: AFP PHOTO
TIL NOTTS COUNTY: Den tidligere Manchester City-spilleren Kasper Schmeichel havner i annendivisjonsklubben Notts County. Foto: AFP PHOTOVis mer

Sven-Göran Eriksson har gjort sitt første store kjøp som sportsdirektør i Notts County. Svensken henter den danske keeperen Kasper Schmeichel.

Den unge keeperen er sønn av Manchester United-legenden Peter, men har ikke fått mye spilletid i Manchester City den siste tiden. Nå er han klar for annendivisjonsklubben Notts County, som er på nivå fire i England.

Overgangssummen skal være klubbrekord. Den forrige rekorden var på 685.000 pund og ble satt da klubben hentet Tony Agana i 1991.

- Vi er veldig fornøyd med at Kasper har valgt å komme til Meadow Lane. Han er en viktig del av puslespillet vi håper å legge før overgangsvinduet lukkes, sier manager Ian McParland.

- Jeg er veldig glad for å komme til en klubb med en så lang og rik historie. Jeg slutter meg til et veldig ambisiøst lag som bygger for framtiden, sier Schmeichel selv.