Svennis i dametrøbbel - igjen!

Nå er det en sekretær i fotballforbundet som har fått føle svenskens uimotståelige sjarm.

56-årige Sven-Göran Eriksson har flere ganger bedt om å få arbeidsro av britiske aviser, det får han ikke.

The Sun skrev i forrige uke om trenerens angivelige forhold til norske Kristin G. Andresen.

Lørdag kunne Dagbladet avsløre at Svennis hadde hatt samtaler med Chelsea-eier Roman Abramovitsj.

Og i dag omtaler et helt kobbel av britiske tabloider (Daily Express, The Times, The Sun, Daily Mirror, Daily Mail og Daily Star) Erikssons angivelige forhold til en velproposjonert brunette ansatt i det engelske fotballforbundet (FA).

Forholdet skranter

The Sun gir til og med kvinnen et navn - Faria Alam heter hun, er 38 år gammel og tidligere modell.

Et kjærlighetsforhold mellom to voksne mennesker er vel uproblematisk i de flestes øyne. Men det er sjelden bare greit når sjefer tukler med underordnede - heller ikke på balløya. Dessuten skal FA, ifølge The Sun, ha begynt å bli lei alle dameskandalene som forfølger Eriksson.

I tillegg har allerede landslagssjefen en kjæreste, italienske Nancy Dell'Olio. Hun skal nå være på vei fra Roma til London - rasende og i dyp kjærlighetssorg.

Forholdet mellom de to skal ha hanglet i lengre tid. Ting ble heller ikke bedre av at Nancy skal ha kommet med avsløringer rundt deres sexliv på et TV-show. Hun skal ha uttalt at det er sengeaktiviteten med Eriksson som gjør at hun holder seg i form.

Slikt faller ikke i god jord hos Svennis, ifølge mer eller mindre velinformerte kilder i The Sun.

Benekter alt

Mens Sven-Göran Eriksson har gitt blaffen i britiske avisers fråtsing i hans privatliv tidligere, er han visstnok rasende nå. Advokater truer med søksmål, mens historien benektes på alle hold:

- Denne storyen er rett og slett usann. Både Sven, Nancy og den tredje kvinnen er ekstremt forbanna, sier en kilde til The Sun.

AVSLØRTE ALT: På Jonathan Ross' TV-show for et par uker tilbake snakket Nancy Dell'Olio om parets sexliv. Det skal Sven ha likt dårlig.
MOT BRUDD?: Svennis og Nancys kjærlighetsforhold er satt på prøve på grunn av nye rykter om utroskap.