Svennis i trøbbel

Britiske aviser spekulerer i romanseryktene mellom Sven-Gøran Eriksson og Ulrika Jonsson. Hvis Svennis har vært slem gutt blir det hett rundt super-svensken.

Det var den britiske avisa Daily Mirror som først trykket ryktene om det engelske fotball-landslagets manager, og den svenske tv-stjerna Ulrika Jonsson. Avisa hevder at de to har innledet et forhold, og det har fått Svennis' samboer, italienske Nancy Dell'Olio, til å se rødt.

- En ynkelig figur

- Hun er en ynkelig figur, sier Dell'Olio i følge Expressen. Ulrika Jonsson har hatt flere forhold til engelske celebriteter, og hatt den tvilsomme ære av å bli slått ned av sin daværende kjæreste, fotballspilleren Stan Collymore, på en pub.

Verken Sven-Gøran Eriksson eller Ulrika Jonsson ville kommentere romanseryktene i dag tidlig.

- Jeg vet hva du vil prate om, men jeg kommer ikke til å kommentere det, sier Ulrika til Expressen.

Aftonbladets sportskorrespondent i London, Peter Wennman, nekter å tro at Svennis kan være så dum at han innleder et forhold til Jonsson.

«Pressen har lett med mikroskop etter den minste flekk i Erikssons fasade, uten å finne noen ting. Om det nå på noe sett skulle bekreftes at han har bedratt sin kjæreste med den stadige skandaleomsuste Ulrika Jonsson..... Oi, oi, oi» skriver han.

Wennman mener at Eriksson ikke vil få ro til å konsentrere seg om fotball hvis skandalen er et faktum, og at han kan komme til å knekke sammen av presset fra media.

Men mamma forteller

Jonssons mor går langt i å bekrefte at Svennis og Ulrika har noe på gang.

- Ja, de har vært lykkelige sammen, de har trivdes veldig bra i hverandres selskap, sier hun til Expressen.

Erikssons foreldre vil ikke kommentere eventuelle sidesprang fra sin sønn.

- 'Pojken' er jo over 50 år, sier mamma Ulla til Expressen.

Samtidig hevder Tony Blairs politiske «spin doctor» Alastair Campbell at det var han som førte de to sammen.

- Jeg tenkte at de kanskje hadde noe til felles siden de begge var svenske og bodde i London. Men jeg var bare høflig, sier han til Daily Mirror.

Nancy Dell'Olio har allerede varslet søksmål mot avisa.

PS: Ulrika Jonssons agent, Melanie Cantor, sier at de ikke kommer til å fornekte opplysningene om en romanse mellom Ulrika Jonsson og Sven-Gøran Eriksson.

<B>SAMBOERE: Sven-Gøran Eriksson og samboer Nancy Dell'Olio (37) titter på tennis sammen under Davis Cup i februar i år.
<B>ROMANSERYKTER: Dette bildet går nå sin gang verden rundt. Sven-Gøran Eriksson (53) og Ulrika Jonsson (34) er montert sammen på bildet fra nyhetsbyrået AP.