Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svennis kan bli Edu-trener

Har vært i Nigeria-samtaler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Ryktene rundt Sven-Göran Eriksson har blitt gradvis større og kommet stadig hyppigere denne høsten. Nå er det fire måneder siden han ledet sin siste England-kamp, i Fotball-VM.

Kick Off Nigeria skriver nå at Svennis har vært i samtaler med det nigerianske fotballforbundet.

Tidligere har Eriksson blant annet blitt koblet til engelske Premier League-klubber og storklubber i Sør-Europa. Den siste koblingen var at Svennis var på vei til Newcastle, men dette har i etterkant blitt avvist.

En kilde nær Svennis bekrefter overfor Expressen at svensken er interessert i jobben, og skal i et nytt møte med nigerianerne i Stockholm i løpet av kort tid.

Det er bare tre år til VM i Sør-Afrika og flere afrikanske land satser stort i forkant av mesterskapet. Svennis skal være villig til å senke lønnskravene sine, dersom han bestemmer seg for å ta jobben.

I så fall vil han bli landslagssjefen til Lyns Chinedu Obasi Ogbuke og tidligere Lyn-spiller John Obi Mikel.

- Det har vært mange klubber som har vært interessert, men han venter på at den rette jobben skal dukke opp - og den er nok ikke så langt unna, sier agenten Athole Still.

NIGERIA-SAMTALER: Sven-Göran Eriksson skal i nye samtaler med nigerianske fotballedere i Stockholm. Foto: AP
NIGERIA-SAMTALER: Sven-Göran Eriksson skal i nye samtaler med nigerianske fotballedere i Stockholm. Foto: AP Vis mer
KAN FÅ NY SJEF: Lyn-spiller Edu kan få en svenske som landslagssjef.