Svennis klorer seg fast i Lazio

Sven-Göran Eriksson er fortsatt Lazio-trener etter dagens krisemøte med klubbpresident Sergio Cragnotti. - Vi forandrer ingenting for øyeblikket, sier Cragnotti.

Etter 1-2-tapet for Napoli i går spådde flere italienske medier at Sven Göran Eriksson skulle få sparken. Klubbpresident Cragnotti varslet krisemøte i dag.

- Jeg møtte Eriksson og han var svært lei seg. Vi snakket om gårsdagens kamp, men Lazio kommer ikke til å sparke han for øyeblikket. Men vi kan ikke utelukke mulighetene for at han sier opp selv, sier Cragnotti ifølge Planetfootball.

Eriksson sjøl utelukker at han har planer om å trekke seg som Lazio-trener.

- Jeg har ingen planer om å gå av. Jeg vil være her og prøve å løse lagets problemer. Men det er presidenten som bestemmer, sier Eriksson til Expressen.

Svensken overtar det engelske fotballandslaget til sommeren, og i FA følger de situasjonen med interesse. For hvis svensken sparkes kan han overta trenerjobben i VM-kvaliken til våren.

Eriksson skal lede Lazio i vennskapskampen mot Kina i morgenkveld. Resultatet fra den kampen kommer neppe til å bli avgjørende for svenskens framtid i klubben, men Lazio er nødt til å prestere bedre i Serie A skal Eriksson få tilbake tryggheten.

(Dagbladet.no)