Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svennis-klubb henter Arason

Flytter til Afrika.

(Dagbladet.no): Tidligere Rosenborg- og Vålerenga-keeper Arni Gautur Arason er klar for sørafrikansk fotball, meldte islandske Morgunblaðið i går.

Arason skrev søndag under for Thanda Royal Zulu. Klubben het Benoni Premier United inntil nylig, da den ble kjøpt opp av svenske eiere og skiftet navn.

Ifølge Arasons agent Olaf Gardarsson, er City-manager Sven-Göran Eriksson en av flere svenske rikinger som har investert i klubben.

Svenske Roger Palmgren er trener i klubben, som for tida sliter på tredje siste plass av 16 lag i den øverste divisjonen i Sør-Afrika. Arason skal være aktuell for en debut allerede hjemme mot Orlando Pirates på lørdag.

I fjor høst gikk kontrakten til Arason med Vålerenga ut, og klubben valgte å satse på en yngre keeper, som seinere skulle vise seg å bli Troy Perkins.

Arason spilte i Rosenborg fra 1998 til 2003, før han hadde et kort opphold i Manchester City. Fra 2004 til i fjor var han Vålerenga-keeper.

NY KLUBB: Arni Gautur Arason har omsider funnet en ny arbeidsgiver: Thanda Royal Zulu i Sør-Afrika. Foto: Scanpix
NY KLUBB: Arni Gautur Arason har omsider funnet en ny arbeidsgiver: Thanda Royal Zulu i Sør-Afrika. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media