Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svennis lar seg friste av Hargreaves-videoer

Vil hente vraket United-stjerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Ble skadd på nytt i vår: Spilte fire minutter på 30 måneder

Leicester-manager Sven Göran Eriksson liker tanken på å ta en skadeplaget Owen Hargreaves inn i varmen etter å ha sett engelskmannens treningsvideoer på internett.

Hargreaves står uten klubb etter at Manchester United lot vær å fornye kontrakten hans tidligere i sommer.

Da hadde 30-åringen vært mer eller mindre ute med skade de tre siste sesongene. Men en vond skadehistorikk til tross, så vil han ikke legge bort fotballkarrieren riktig ennå.

I det siste har den canadiskfødte engelskmannen lagt ut flere treningsvideoer av seg selv på den populære nettjenesten YouTube.

KORT COMEBACK: Owen Hargreaves fikk starte mot Wolves i november, her rusler han av banen slukøret etter bare noen minutter. Kampen ble hans siste i United-trøya. Foto: AFP/ANDREW YATES
KORT COMEBACK: Owen Hargreaves fikk starte mot Wolves i november, her rusler han av banen slukøret etter bare noen minutter. Kampen ble hans siste i United-trøya. Foto: AFP/ANDREW YATES Vis mer

Det er disse videoene som har fått «Svennis» på tanken om å hente Hargreaves.

- Jeg så videoene hans, og hvis han vil komme hit vil jeg la døren stå åpen for ham. Han har vært uheldig med skader de siste årene, men skadefri er han en fantastisk god spiller, sier den svenske Leicester-manageren.

Mesterskapsserieklubben Leicester har ambisjoner om å rykke opp til den engelske toppdivisjonen neste sesong.

(NTB-Reuters)