Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svennis leter desperat etter ny jobb

Ikke så opptatt av hvor den er.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sven-Göran Eriksson leter desperat etter ny arbeidsgiver. Han vil gjerne bli klubbtrener igjen etter at han mistet England-jobben i sommer.

- Det spiller ingen rolle om jeg havner i Spania, Italia eller England. Det eneste jeg ønsker er å bli engasjert i en klubb som har ambisjoner og muligheten til å vinne ligaen, sier Eriksson expressen.se.

Den tidligere engelske landslagstreneren er ikke lenger kresen når det gjelder eventuelt valg av arbeidsgiver. Han skyter nærmest med pumpehagle for å finne en ny arbeidsgiver.

- Jeg savner fotballen og vil gjerne ha en ny jobb så raskt som mulig, sier svensken.

Dersom han får seg en jobb, bryr han seg ikke om det blir på bekostning av en kollega.

Erikssons gamle venn fra Sampdoria-dagene, Inter-trener Roberto Mancini, har tidligere sagt at han gjerne gir fra seg trenerjobben til den gamle læremesteren sin etter sesongen.

- Jeg skal ikke nekte for at jeg ble glad da jeg hørte hva Mancini hadde sagt, men jeg er temmelig sikker på at han vinner ligaen og kommer til å forlenge kontrakten sin med fem-seks år, sier Sven-Göran Eriksson.

(NTB)

ARBEIDSLEDIG: David Beckham og Sven-Göran Eriksson tusler av banen etter at de ble slått ut av VM. Beckham ble vraket fra landslaget og Svennis er nå uten jobb.