Svennis lover å bli Real Madrid-trener

Hvis rett president vinner valg.

(Dagbladet.no): 2. juli stemmer supporterne på sin kandidat i presidentvalget i Real Madrid.

Dermed er det tid for valgflesk.

Kandidat Arturo Baldasano frister med Sven-Göran Eriksson som ny trener i klubben. Svennis er arbeidsløs når VM-sluttspillet er oer for England.

- Mine folk har snakket med Eriksson, og han har gitt sitt ord på at han kommer og trener laget hvis jeg vinner valget, sier Baldasano til Radio Marca.

Svennis skal få nye spillere også, presidentkandidaten frister fansen med mer spansk blod i laget. Baldesano navngir to spanjoler han akter å kjøpe: Jose Antonio Reyes (Arsenal) og Joaquin (Real Betis).

Men først må Baldesano vinne, og det står ikke på kandidater. Andre som har varslet kamp om jobben: Ramon Calderon, Juan Palacios, Lorenzo Sanz, Juan Manuel Villar Mir og Carlos Sainz.

Inntil en ny Real-president er valgt utsettes alle spillerkjøp og -salg i klubben. Det betyr at Chelsea inntil videre ikke får svar på sitt Roberto Carlos-bud.

- Det er logisk at den neste presidenten og hans rådgivere bestemmer om de vil beholde Roberto. Vi får se hvordan de tenker om han og Chelsea, slik at det blir en avgjørelse på framtida hans, sier Real-direktør Emilio Butragueno.

HAR BUNDET SEG TIL KANDIDAT: Sven-Göran Eriksson er ett hett navn til den ledige jobben i Real Madrid.
GLEDER I TYSKLAND: Svennis blir neppe arbeidsledig etter VM. Her sammen med Wayne Rooney, stjernespissen som er tilbake på treningsfeltet i VM-landet.