- Svennis må bli

David Beckham kaster seg nå inn i Chelsea-spekulasjonene rundt Sven-Göran Eriksson. Og ber svensken innstendig om ikke å forlate det engelske landslaget.

LONDON (Dagbladet):- Han må bli, sier Becks. - Det er viktig at han fortsetter fordi han respekterer spillerne og behandler oss på den rette måten. Slik jeg ser det er han vår største sjanse til å vinne EM.

Til Portugal

Ifølge velinformerte kilder skal Sven-Göran Eriksson allerede ha inngått en intensjonsavtale med Roman Abramovich om å overta Caludio Ranieris jobb på Stamford Bridge. Spørsmålet er bare når. Og etter Englands EM-kvalifiserende triumf i Istanbul er det nå lite som tyder på at det skjer før sommeren.

Fordi Svennis gjerne vil ta England hele veien til et internasjonalt trofé.

Etter forrige ukes massive utskjelling, der de engelske landslagspillerne stort sett ble kalt alle de ordene man kan tillate seg å trykke på den riktige siden av injurieloven, er landslagets heltestatus gjenopprettet. Det skulle ikke mer til enn et misset Beckham-straffespark på glatt føre, et tunnelslagsmål i pausen, god lagånd og 0- 0 for å ordne den biten.

Og mens feiden rundt Rio Ferdinands uteblivelse fra den etter hvert så meget omtalte dopingtesten 23. september nå ser ut til å få et juridisk etterspill mellom det engelske fotballforbundet og Manchester United, ser spillernes streiketrussel ut til å være arkivert som en dum ting fotballspillere kan gjøre under press.

Fordi England trenger sine fotballhelter.

Veldig glad

- Jeg er veldig, veldig glad, sier Eriksson. - Nok en gang viste disse spillerne hva de er laget av. Og det de gjorde i Istanbul var en stor prestasjon med tanke på den helt spesielle oppladningen vi hadde til kampen.

- Alle som elsker fotball, bør være stolte over dette laget.

RESPEKTERER OSS: Kaptein David Beckham håper Svennis utsetter overgangen til Chelsea. - Det er viktig at han fortsetter fordi han respekterer spillerne og behandler oss på den rette måten, sier Beckham.