Svennis må svare for seg

Det engelske fotballforbundet er flaue etter at de benektet Sven-Göran Erikssons utroskap, og dermed gjorde seg skyldige i løgn.

LONDON (Dagbladet): Nå må Englands landslagssjef svare for seg til fotballforbundet (FA).

Det synes å gå en epidemi av utroskap gjennom toppfotballen i England. På kort tid har landslagskaptein David Beckham, kjempetalentet Wayne Rooney, landslagssjef Eriksson og sjefen for fotballforbundet, Mark Palios, alle blitt tatt med buksene nede.

FA i gjørma

Nå føler fotballforbundet at de har blitt dratt ned i gjørma.

Da ryktene om Erikssons utroskap med FA-sekretæren Faria Alam først dukket opp, gikk FA ut med en sterk offentlig benektelse, angivelig etter å ha konsultert Eriksson.

Da det i går ble avslørt at det faktisk hadde vært et forhold mellom Eriksson og Alam, ble forbundet sittende med skjegget i postkassa. Da det i tillegg ble avslørt at hun også hadde hatt en affære med Palios kort tid før hun hadde sex med Eriksson, føler FA de sitter igjen med et dårlig rykte.

Mister ikke jobben

-  Utroskap er visst et tilbake vendende tema for Eriksson. Jeg synes det er vulgært og uprofesjonelt, sier en kilde i forbundet til Evening Standard.

Nå ventes Eriksson å bli kalt inn på teppet for styret i forbundet ved første mulighet.

Det er derimot lite sannsynlig at han mister jobben.

I god mannssjåvinistisk stil spøker det mer for Faria Alam, kvinnen fotballtoppene ikke kunne motstå.

Eriksson ble dumpet av kjæresten Nancy Dell'Olio. Wayne Rooney ble også dumpet av sin kjæreste, etter at Sunday Mirror i helga avslørte at han hadde kjøpt sex hos en callgirl. Han skal ha fått ørefiker av forloveden Coleen, som marsjerte hjem til mamma og pappa da hun fikk se avisa, skriver The Sun.

DUMPET: Nancy Dell'Olio har dumpet Englands landslagssjef Sven-Göran Eriksson etter han ble avslørt for utroskap.