Svennis mister Beckham

Manchester United kan vente seg en skyllebøtte fra England-sjef Sven-Göran Eriksson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag får den svenske treneren beskjed om at David Beckham ikke spiller privatkampen mot Portugal lørdag. United-stjernen ble sykmeldt etter Middlesbrough-kampen i går.

- Beckham har hatt en leggskade hele uka, og vi må trekke han fra troppen. Dette bekymrer oss, fordi vi har en kamp mot Bolton neste uke, sier Ferguson til

The Sun

.

Skotten er trolig ikke bekymret for England og Svennis. For tidligere i uka meldte United at Paul Scholes var ankelskadd de neste to ukene.

Eriksson utelot dermed den rødhårede midtbanespilleren fra Portugal-troppen. I går var Scholes ikke så veldig skadd likevel, da han spilte 79 minutter mot Middlesbrough.

Frisk nok til å spille for England er han likevel ikke, mener sir Alex.

- Paul kjente det i 2. omgang. Han har ikke spilt mye fotball, og har slitt med ankelen. Han kom seg gjennom, men kjente smerter mot slutten. Forhåpentligvis er han frisk mot Bolton.

En liten trøst til Svennis: Rio Ferdinand og Nicky Butt får lov til å spille for England.

- De reiser til landslaget i morgen, sa Fergie i går kveld.

Det engelske fotballforbundet har ennå ikke reagert på Uniteds sjonglering med England-spillere.

- Sven skal bestemme seg for om Beckham skal komme til leiren, om noen andre skal kalles inn, og hvem som overtar kapteinsbåndet, sier FA-talsmann Paul Newman.

United og England-sjefen har vært i krangel tidligere. Før VM ble Svennis kraftig kritisert av Ferguson etter at Butt og Beckham ble tatt med til Dubai - i stedet for å bli behandlet hjemme i Manchester.

(Dagbladet.no)

<B>UNITED-SEIER:</B> David Beckham var frisk nok til å feire Ruud van Nistelrooys seiersmål mot Boro.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer